Balance

Fysisk og mental sundhed

Trivsel handler langt hen ad vejen om balance i hverdagen. Eksempelvis er det videnskabeligt bevist, at bevægelse bør spredes ud over hele dagen og ikke blot klemmes ind som kompensation før eller efter en lang arbejdsdag. Det er vigtigt for os, at du som kollega oplever, at du har mulighed for at passe på dig selv, og at de gode og sunde valg er tilgængelige og nemme at træffe hos os.

Vi arbejder hele tiden på at styrke vores forskellige tilbud til dig og gøre det nemt for dig at integrere gode vaner i hverdagen. Det er med til at sikre mental og fysisk trivsel, velvære og sundhed.

 

Listen af muligheder er lang:

HR Sund – Helbredsundersøgelse

Daxiomatic har indgået samarbejde med HR sund, så vi passer godt på hinanden. Helbredsundersøgelsen kommer hele vejen rundt om din sundhed. I Daxiomatic ser vi dig som en del af familien, og derfor er din sundhed vigtig for os. Vores ønsker for dig er, at du kan bruge hovedet og hjertet hver dag i en god og sund rytme.

Du får tilbud om 45 minutter med en konsulent fra HR sund, hvor du bl.a. får tjekket kondital, hørelse, muskelstyrke, blodsukker og kolesterol. Du får også en samtale omkring andre sundhedspunkter, hvor du får at vide, hvad du allerede gør godt og vejledning til, hvad du kan gøre bedre. Afslutningsvis får du en rapport med alle tal. Tallene indgår anonymt i Daxiomatics samlede score på sundhed.

Red liv – førstehjælp også til dig

Vi har en hjertestarter på lokationerne i både Odense og Roskilde og tilbyder udvidet førstehjælpskursus med hjertestarter til alle kolleger. Kurset afholdes hvert andet år, så man hele tiden vedligeholder sit bevis og sin viden. Vores hjertestartere kan tilgås på alle tidspunkter af døgnet. Download app’en ”hjertestarter” og få overblik over andre hjertestartere tæt på dig. Red liv!

Sundhedssikring

Daxiomatic har en aftale med Dansk Sundhedssikring. Sundhedsforsikringen dækker bl.a. speciallægebehandling og hospitalsbehandling, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, diætist, psykologbehandling, akut krisehjælp mm. Her er der ikke krav om henvisning fra egen læge til fysioterapi, psykolog, kiropraktor m.m. Dette gør, at du er ekstra sikret på dit arbejde og også din fritid.

Firmatøj

Vi har et samarbejde med flere eksterne leverandører af firmatøj som skjorter, trøjer, poloer og andet. Men ingen er ens, og har du en personlig favorit, er du velkommen til at købe lige præcis den og få DAX logoet broderet på. Logo er gratis og du får 100 kr. i refusion pr. del. Dette gælder både det tøj, du bestiller fra vores leverandør, og det du selv køber. Det er et tilbud, men ikke et krav at bruge firmatøjet.

Hjemmearbejdsplads

Har du lyst til at etablere dig en hjemmearbejdsplads, så er det en mulighed. Vi ser sammen på den optimale løsning.

Ergonomi

Vi har mange ergonomiske produkter, som hjælper dig i din arbejdsdag, og de står til fri afbenyttelse på kontoret, herunder: Swopper Stolen, Vippebræt, Underarmsstøtter, Rygpuder og Bolden.
Derudover har vi tilknyttet en ergoterapeut, som kommer ud til os hvert kvartal, Her bliver der lavet løbende opfølgning omkring din arbejdsstation og udstyr, som hjælper dig i din hverdag på kontoret.

Officefit

På kontorerne har vi motionsudstyr fra Officefit: kontorcykler, balancebrædder, ergonomiske skamler og stole og andet træningsudstyr. Altsammen kan du nemt anvende ved computeren eller blot på kontoret i løbet af dagen. Vi har et dedikeret Officefit team af kolleger, som driver aktiviteter og hjælper med udfordringer i forbindelse med brug af udstyret.

Løbeklub

Vi har en løbeklub, som løber sammen 1-2 gange om ugen. Igen en mulighed for at få rørt dig på arbejdet og få motioneret, inden du kommer hjem. I en branche med en del stillesiddende arbejde, prioriterer vi at skabe rammer, hvor du har mulighed for at bevæge dig i løbet af dagen.

Yoga

Hver onsdag morgen tilbyder vi 75 minutters yogaundervisning på kontoret. Dette er et fantastisk afbræk, hvor du glemmer tid og sted, er tilstede i nuet og gør noget godt for dig selv og din krop.

Massage

Massage kan du også få, og det finder sted hver 2. uge, hvor vores tilknyttede massør er i huset en fuld dag med mulighed for at booke sig ind på en tid.

Vores massører er RAB-certificerede (Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører) og kan derfor stille diagnoser, og i det hele taget være med til at forebygge mulige rygskader. Få en massage enten for at stresse af, forebygge eller behandle.

Zoneterapi

En gang om måneden har vi en fast zoneterapeut, som kommer en hel dag. Alle kan booke en tid. Igen er det for at give mulighed for at være god ved sig selv og øge den mentale og fysiske trivsel.

Osteopati

En gang om måneden har vi ligeledes en fast osteopat tilknyttet Odense lokationen, som også er her en fuld dag. Her kan du booke dig en tid et par gange om året, eller du kan indgå i et kontinuerligt forløb afhængigt af dit behov.

Årlige sociale arrangementer

Vi har en del årlige arrangementer. Herunder julefrokost, årlig tur ud af huset (kaldet Pinsepanje) vi har juletræsfest for børnene, vi har diverse løb, vi deltager i og meget andet.