Branchekendskab

Ingen brancheløsninger, men gode løsninger på udfordringer i branchen.

En brancheløsning kommer du ikke til at købe hos os. Til gengæld møder du mennesker med solidt branchekendskab og omfattende erfaring med at implementere Dynamics 365 i udvalgte brancher. Gode løsninger kræver indsigt og viden. Det har vi.

Succes med teknologi kræver forretningsforståelse

Når vi engagerer os i et nyt projekt, ved vi, at her kan vi levere værdi. Ellers lader vi andre om opgaven. Potentialet for værdi i samarbejdet – et succesfuldt projekt med glade kunder – hænger tæt sammen med den forretningsmæssige forståelse, kendskab til de centrale processer i branchen og erfaring med at optimere driften ved hjælp af teknologi.

Vi styrker din forretning

Vi er eksperter i Dynamics 365. Vi sætter en ære i at implementere en løsning, der fungerer upåklageligt, performer over forventning og giver dig maksimalt udbytte af de gode muligheder i D365-suiten. Men en succesfuld teknologisk implementering er ikke nok for os. Vi er først i mål, når du er glad. Erfaringsmæssigt ved vi, at det er du først, når du kan se, at løsningen styrker din forretning. Derfor er vi ikke kun eksperter på Dynamics 365, men har også dyb forretningsforståelse og indgående branchekendskab.

...Vi lytter før vi taler

Vi kommer ind ad døren hos dig med en stor portion ydmyghed. Vi er eksperter på D365, og vi kender din branche, men vi kender ikke dig og din virksomhed. Derfor er vores første vigtige opgave at lytte og forstå. Når vi kender dig, din forretning og målet for projektet, bringer vi vores viden, erfaring og branchekendskab i spil – og vi udfordrer dig gerne. Det er der, synergien opstår, og sammen skaber projekter, der giver dig det forretningsmæssige udbytte, du ønsker.

Produktion

Ikke to produktionsvirksomheder er ens. Indkøb og tilvirkning af råvarer, den ideelle produktionsblanding, kapacitetsudnyttelse, individualiseringer, volumen, leveringsforhold, holdbarhed og adskillige andre ting har betydning for, hvordan den enkelte virksomhed håndterer det samlede flow i produktionen.

Ikke desto mindre er hver enkelt aktivitet sjældent unik. Og heldigvis for det. Det betyder, at der for hver lille udfordring sandsynligvis allerede findes en løsning. At koble udfordringer med kendte løsninger er vi rigtig gode til. Vi hjælper dig og din virksomhed med at zoome ind på de væsentlige områder og få det bedste ud af mulighederne med D365.

Med D365 og i samarbejde med os kan du styrke din produktionsvirksomhed ved blandt andet at:

 • Tilpasse jer skiftende markedskrav
 • Accelerere time-to-market
 • Minimere spild i værdikæden
 • Forudse og planlægge kapacitet
 • Effektivt styre omkostninger
 • Udvikle nye produkter

CASE: Plads til forbedringer i produktionen

Vi hjalp Fiberline med forbedringer i produktionen. En foranalyse viste, at der var plads til forbedringer og med fare for at ødelægge den gode stemning kom fakta på bordet. Det blev starten på et godt samarbejde baseret på klar tale og transparens.

”Det møde glemmer jeg aldrig. Jeg tror simpelthen, at de var bange for, at de var for hårde ved os. Der var flere uhensigtsmæssigheder i måden, vi brugte systemet på, og det blev meget tydeligt, men som jeg sagde: "Jeg vil langt hellere ”face the facts” end leve i uvidenhed,” fortæller Ole Arenfeldt Jensen, administrerende direktør hos Fiberline.

Læs casen, hvor Ole Arenfeldt Jensen fortæller om samarbejdet og om optimering af Fiberlines produktion.

Handel og logistik

Presset på effektivitet i den samlede forsyningskæde er ikke faldet de seneste år. Tværtimod. Effektivitet inden for handel og logistik er ufravigeligt, og hver lille detalje tæller. Samtidig betyder den stigende online handel, at entry-level for nye markedsspillere er lavere end før. I en konkurrencepræget hverdag er kampen om kundernes gunst hård. Sammenhæng mellem salgskanalerne og unikke oplevelser for forbrugerne både digitalt og i de fysiske butikker er med til at styrke loyaliteten og sikre fremtiden. Opgaverne er mange og kompleksiteten er høj.

Med Dynamics 365 tilbyder Microsoft nu en palet af værktøjer, der understøtter alle de centrale processer i en moderne handelsvirksomhed. Hos Daxiomatic arbejder vi hver dag med at geare handelsvirksomheder til vækst, optimere indtjeningsgraden og skrue på alle de vigtige parametre, der er afgørende for virksomhedens samlede succes, herunder:

 • Omkostningseffektiv håndtering af lager og logistik
 • Optimale styringsredskaber på hovedkontoret
 • Effektiv digital kommunikation med samarbejdspartnere
 • Effektive arbejdsgange for medarbejdere i alle funktioner
 • Enestående shoppingoplevelser for kunderne på tværs af salgskanaler
 • God kundeservice baseret på kendskab til kunden

CASE: Tredobling af omsætningen krævede nytænkning

Da House Doctor besluttede at opgradere det digitale fundament, var det drevet af målet om at tredoble omsætningen i designvirksomheden, der har 7.000 forhandlere og et stigende antal internationale salgskontorer. De kiggede efter en samarbejdspartner, der ikke overtager processen, og som samtidig har pondus og viden til at udfordre og sparre med det interne team af kompetente folk.

”Daxiomatic har været det helt rigtige match for os. De er super kompetente og dygtige på deres område og samtidig er de pragmatiske i deres tilgang. I samarbejdet med Daxiomatic oplever jeg præcis den fleksibilitet, vi har brug for. Begge parter er vigtige i samarbejdet, men det primære ejerskab og ansvar ligger stadig hos os internt i House Doctor,” fortæller Claus Hyldgaard, Digital Operations Manager hos House Doctor.

Læs casen, hvor Claus Hyldgaard fortæller om samarbejdet og om House Doctors digitale omstilling.

Skal vi give et bud på dit projekt?

Måske har dit kommende projekt brug for præcis vores kompetencer, måden vi arbejder på og det team vi stiller med. Ring til Paw for en uforpligtende snak!

Branchekendskab