Dynamics-ax

Dansk Ride Forbund

Dansk Ride Forbund er en moderne og professionel fritids- og idrætsorganisation som er drevet af frivillige kræfter. Der er 70.000 aktive ryttere som er organiseret i en klub under DRF og der findes ca. 500 klubber på landsplan. Dansk Ride Forbund er det syvende største idrætsforbund i DK.

Dansk Ride Forbund

Daxiomatic fik ansvaret for integrationen imellem webportalen, og for hele den back-end der skulle løfte DRF GO.

Viden, interesse & engagement
"Daxiomatic har stor faglig viden og ikke mindst stor interesse for at projektet kunne lykkes.
Faglig viden og personligt engagement styrkede tilliden og troen på at dette projekt skulle blive en succes fra starten af. Det er ikke nogen hemmelighed at vi mistede tilliden til den tidligere AX leverandør og derfor måtte vi finde nye veje og ikke mindst sørge for, at vores investering blev tilpasset og tilrettet.
Her faldt vores valg af AX Partner på Daxiomatic på baggrund af viden, interesse og engagement.
Daxiomatic gjorde det nemt at skabe tilliden igen til en IT leverandør".

 • Start

  Daxiomatic fik ansvaret for integrationen imellem webportalen, og for hele den back-end der skulle løfte DRF GO.

 • Samarbejdet

  Overholder deadlines - menneskelige egenskaber
  "Særligt godt i projektet er at deadlines bliver overholdt - det betyder at svartiderne har været på alle tidspunkter af døgnet og det skyldes at der hos os selv og hos Daxiomatic sidder nogle dygtige og ihærdige mennesker, der rummer både stor nysgerrighed, troværdighed og oprigtighed i deres måde at gå til arbejdet på"

 • Resultat

  "I min hverdag betyder det mindre support og stor tilfredshed blandt vores kunder.
  Sådan et projekt koster da penge, men pengene er godt investeret og vi oplever stor tilfredshed i vores hverdag. Vores samarbejde med Daxiomatic er nærmest blevet personligt og det betyder at det de laver, er mere end blot et stykke arbejde"

 • "Faglig viden og personligt engagement styrkede tilliden og troen på at dette projekt skulle blive en succes fra starten af".

  - Lise Rohden, Support og IT ansvarlig - Dansk Ride Forbund