Dynamics-ax

Dymak

Dymak A/S er en international handelsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Virksomheden startede ud i 1996 og har nu udover deres hovedsæde i Danmark afdelinger i Holland, Kina og Italien. Hovedkompetencerne er sourcing og logistik, og Dymak har siden 1996 skabt det grundlag og de menneskelige relationer, der er nødvendige for en konstruktiv samhandel med Kina.

Dymak

Samhandel på tværs af kontinenter stiller store krav til virksomhedens IT-løsning. En konstruktiv IT-løsning for Dymak A/S er en IT-løsning, der bl.a. kan håndtere lagerstyring, handel, indkøb, økonomi, dokumentation i henhold til lovkrav og varetage korrespondance internt og eksternt i virksomheden.

Dymak A/S har igennem længere tid benyttet Microsoft Dynamics AX, men i den forbindelse savnede de ofte input til, hvordan de kunne forbedre softwaren og tilpasse den virksomhedens konkrete behov. Dymak søgte og fandt en IT-samarbejdspartner, der er ligeså dynamiske som dem selv.

AX konsulent
AX konsulent
 • Start

  "Da Daxiomatic kom på banen, oplevede vi en objektiv og meget løsningsorienteret samarbejdspartner. De engagerer sig, og vi føler os ikke bare som en kunde i rækken. De bekymrer sig, og de tager vare på opgaverne med stor indlevelse".

 • Samarbejdet

  "De er rigtig gode til at gøre hver enkelt opgave helt færdig og vi oplever gang på gang, at Daxiomatic er gode til at samle det hele og komme med konkrete og brugbare løsningsforslag"

 • Resultat

  "Helt konkret har de optimeret vores lagerløsning, og hermed gjort det langt nemmere for os at "plukke" fra vores lager. Daxiomatic har samtidig integreret vores system med en internetportal hvor Europa og Asien deler informationer".

 • AX konsulent

  "Daxiomatic er den lille partner med den store ekspertise inden for deres felt, og det gør den store forskel. Daxiomatic flytter sig op og ned i virksomheden. Hermed mener vi, at de kan agere på alle planer. Vi ser faktisk Daxiomatic som en god og tæt kollega, hvilket også åbner op for konstruktiv sparring. De er tæt på os og kommandovejen er kort"

  - Ole Blak Knudsen