Dynamics-ax

Dymak

Dymak A/S er en international handelsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Virksomheden startede ud i 1996 og har nu udover deres hovedsæde i Danmark afdelinger i Holland, Kina og Italien. Hovedkompetencerne er sourcing og logistik, og Dymak har siden 1996 skabt det grundlag og de menneskelige relationer, der er nødvendige for en konstruktiv samhandel med Kina. Ole Blak Knudsen er IT-ansvarlig hos Dymak A/S.

Dymak

Samhandel på tværs af kontinenter stiller store krav til virksomhedens IT-løsning. En konstruktiv IT-løsning for Dymak A/S er en IT-løsning, der bl.a. kan håndtere lagerstyring, handel, indkøb, økonomi, dokumentation i henhold til lovkrav og varetage korrespondance internt og eksternt i virksomheden.

Dymak A/S har igennem længere tid benyttet Microsoft Dynamics AX, men i den forbindelse savnede de ofte input til, hvordan de kunne forbedre softwaren og tilpasse den virksomhedens konkrete behov. Dymak søgte og fandt en IT-samarbejdspartner, der er ligeså dynamiske som dem selv.

 • Start

  "Da Daxiomatic kom på banen, oplevede jeg en objektiv og meget løsningsorienteret samarbejdspartner. De engagerer sig, og jeg føler mig ikke bare som en kunde i rækken. De bekymrer sig, og de tager vare på opgaverne med stor indlevelse. Jeg er tryg ved at give dem frie hænder, og jeg ved, at de giver mig den bedst mulige løsning"

 • Samarbejdet

  "De er rigtig gode til at gøre hver enkelt opgave helt færdig. Jeg er typisk den person, der kaster en række problemstillinger op i luften, og jeg oplever gang på gang, at de er gode til at samle det hele og komme med konkrete og brugbare løsningsforslag"

 • Resultat

  "Helt konkret har de optimeret vores lagerløsning, og hermed gjort det langt nemmere for os at "plukke" fra vores lager. De har samtidig integreret vores system med en internetportal hvor Europa og Asien deler informationer", tilføjer Ole Blak Knudsen".

 • "Daxiomatic er den lille partner med den store ekspertise inden for deres felt, og det gør den store forskel. Det, at de er professionelle, betyder imidlertid ikke, at jeg har vanskeligt ved at nå dem og få den sparring, som jeg finder nødvendig. Daxiomatic flytter sig op og ned i virksomheden. Hermed mener jeg, at de kan agere på alle planer. Jeg ser faktisk Daxiomatic som en god og tæt kollega, hvilket også åbner op for konstruktiv sparring. De er tæt på mig og kommandovejen er kort"

  - Ole Blak Knudsen