Dynamics-ax

EagleBurgmann

EagleBurgmann er en del af den internationale EagleBurgmann Group, der er en af verdens største producenter af mekaniske tætninger og pakninger. EagleBurgmann er repræsenteret i Vejen, Danmark.

EagleBurgmann

Da EagleBurgmann  indså, at de havde brug for tilretninger af deres Microsoft Dynamics AX løsning, måtte de kæmpe med egne begrænsninger og forkert fokus, da de i begyndelsen var af den opfattelse, at den nye Microsoft Dynamics AX løsning skulle ligne den gamle.

 • Start

  EagleBurgmanns fokus lå det forkerte sted

  "Ja, vi har helt klart været i en proces, hvor vi skulle lære at gribe vores IT løsninger helt anderledes an end tidligere. Det handler jo netop ikke om at få den nye løsning til at ligne den gamle. Det handler om at turde vove og derved implementere noget nyt", konstaterer IT-chef Tommy Søgaard-Olesen".

 • Samarbejdet

  "I den proces har vi fået stor hjælp af Daxiomatic. De har været gode til at se vores behov, og de har samtidig haft en afgørende forretningsforståelse. Deres største force har igennem hele vores samarbejde været, at de har fokus på vores og ikke egne behov. Og så kommer man altså ikke udenom, at de leverer 100 % professionel sparring".

 • Resultat

  "De løsninger Daxiomatic er kommet med, betyder også, at vi i dag befinder os langt tættere på standard, og det er faktisk en stor fordel - standard betyder, at vi på sigt har langt nemmere ved at rette til og udvide vores Microsoft Dynamics AX løsning".

 • "Ja, jeg er jyde, og jeg vil gerne, at mine samarbejdspartnere kommer med den rigtige pris første gang. Jeg vil gerne at, de er der, når jeg behøver dem. Men de skal også kunne fornemme, når jeg bare gerne vil være i fred. Og det kan Daxiomatic. De er yderst professionelle, og de udfører et stykke kompetent arbejde"

  - Tommy Søgaard-Olesen, IT-Chef - EagleBurgmann Expansion