Dynamics-ax

Virksomheden H.J. Hansen Genvinding

Er en af Nordeuropas førende teknologiske miljø- og råstofvirksomheder med rødder, der går mere end 175 år tilbage i tiden.

Kort og godt

Ny AX partner - var der en nervøsitet i organisationen ved denne beslutning?

Finn Larsen, Business Controller, H.J. Hansen Finn fortæller:
”Vi var da selvfølgelig spændt på, hvordan Daxiomatic ville løse opgaven. Der havde i organisationen længe været en utilfredshed med vores tidligere partner, så da beslutningen var truffet, gik vi alle til opgaven med gå-på-mod”.

Mener du at Daxiomatic er fagligt dygtige? Hvis ja hvordan?

"Ja, jeg mener helt klart, at Daxiomatic har fagligt dygtige konsulenter og udviklere. De personer vi har arbejdet sammen med i dette projekt, har formået at sætte sig ind i vores proces og derved hurtigt kunne løse opgaven. De har været skarpe".

Vil du anbefale Daxiomatic til en anden i dit netværk?

"Jeg vil helt klart anbefale Daxiomatic, og vi glæder os til at lave flere projekter med Daxiomatic i fremtiden".

Finn Larsen, Business Controller (Projektleder på AX Re-start 2012)

AX konsulent
AX konsulent

Er der noget du særligt vil fremhæve i dit samarbejde med Daxiomatic?
"Med vores tidligere partner, havde vi blandt andet en sprogbarriere og en stor geografisk afstand, som gjorde det vanskeligt at kommunikere, den findes ikke her – vi snakker begge fynsk. Med Daxiomatic, som bor i byen, har jeg oplevet, at vi kunne få overdraget én opgave ad gangen og endda forskyde et to timers møde med en halv til en hel time, hvis der lige kom noget i vejen, uden at det var et problem. Det er fantastisk med en sådan fleksibilitet".
Finn Larsen.

 • Afhængighed til Brancheløsninger

  ”Vi kunne i sin tid ikke finde en standardløsning, som kunne løfte ERP opgaven hos os, så det stod hurtigt klart, at der skulle ledes efter en brancheløsning, som kunne bygges oven på AX. Det har dog vist sig, at brancheløsningens standard heller ikke var nok, så der er lavet tilpasninger i vores system. Dette har vores tidligere partner stået for, så den vej rundt var der en afhængighed af brancheløsningen - indtil Daxiomatic kom på banen…”

 • Partner skift

  ”Nej, det er faktisk gået ret smertefrit. Der blev planlagt enkelte workshops indenfor de forskellige funktionsområder, hvor nøglepersoner fortalte og viste processerne i AX. Fra Daxiomatic deltog både konsulenter og udviklere. Efterfølgende fik vi den melding, at Daxiomatic ikke så nogle problemer i, at overtage applikationsansvaret, og så var det ’bare’ at sætte en underskrift på aftalen. Det har endnu ikke været nødvendig, at tage kontakt til den gamle partner, og jeg er overbevist om, at det heller ikke bliver nødvendigt fremover”.

 • Result af Projekt Restart

  ”Projekt Re-start AX 2012 vil jeg godt kalde et succesfuldt gennemført projekt, fra både H.J. Hansens og Daxiomatics side. Jeg blev kastet ind som projektleder i starten af fasen, men havde dog været med på sidelinjen fra begyndelsen, så helt uvidende om projektet var jeg ikke. Jeg synes vi fik planlagt og prioriteret opgaverne fornuftigt igennem forløbet og vi formåede at komme i mål til aftalt tid. P.g.a opgavernes omfang, måtte vi undervejs prioritere, så ud af de oprindelige planlagte opgaver, kom vi i mål til oprindelig aftalt tid med 95%, hvilket var de væsentligste opgaver. Resten kom i drift 3 uger senere. Det syntes jeg var acceptabelt. Ud over at få opdateret vores AX 2012 R1 fra en CU3 til en CU7, har vi desuden formået, at få automatiseret flere tunge processer, så brugerne oplever en nemmere og enklere proces i hverdagen”, fortæller Finn Larsen”.

 • AX konsulent

  "Daxiomatic har desuden formået at sætte sig hurtigt ind i vores problemstilling, og kommet med et løsningsforslag, som vi kunne sparre omkring - det gælder både konsulenter som udviklere.
  Hvis vi har haft akutte driftsproblemer, har de reageret prompte, og løst opgaven for os”.

  - Finn Larsen, Business Controller - H.J. Hansen