Dynamics-ax

Nissens

Nissens er i en løbende proces ved at udskifte deres gamle ERP system med en langt mere brugbar Microsoft Dynamics AX løsning. I denne proces har Daxiomatic bidraget med den nødvendige sparring og yderst konstruktive løsningsforslag.

Virksomheden Nissens

Nissens er grundlagt i 1921. Hos Nissens fremstiller og leverer man kølerløsninger til bl.a. biler, vindmøller og andre entreprenørmaskiner. Nissens hovedsæde ligger i Horsens, og Nissens har derudover salgsselskaber i 18 forskellige lande heriblandt Kina. Torben Fensmark er Dynamics AX ansvarlig hos Nissens.

Den rette forretningsforståelse
Det, der har været afgørende for Nissens begejstring for samarbejdet med Daxiomatic, har været deres lyst til at lære vores virksomhed at kende. Det kombineret med en stor grad af fleksibilitet har bevirket, at Nissens føler sig trygge i samarbejdet med Daxiomatic.

 • Hvorfor Daxiomatic

  De tætte relationer er afgørende
  Nissens valg af Daxiomatic som Microsoft Dynamics AX leverandør bunder i den tætte relation.

 • Samarbejde

  "I den proces vi har været - og fortsat er i - med stor udvikling af vores gamle ERP system hen mod en løsning udelukkende baseret på Microsoft Dynamics AX, er det ganske enkelt nødvendigt med gode og kompetente folk. Folk der er "tætte" på os, og det har vi bestemt fundet hos Daxiomatic"

 • Result

  Daxiomatic tænker ud af boksen - hvilket imponerer og vækker begejstring
  En af de udfordringer Nissens stod overfor, var interaktionen med Kina. Kina styres centralt fra Danmark, og med den nye Dynamics AX løsning er der lavet et interface mellem det gamle og det nye.

  "Måden dette interface er lavet på, ser jeg fuldstændig som Daxiomatic fortjeneste. Det er lavet på en langt mere elegant måde, end vi selv havde tænkt"

 • "Hos Daxiomatic møder vi folk, der er oprigtigt interesseret i vores virksomhed. De sætter sig ind i vores forretning, og vi spilder derfor ikke en masse tid på misforståelser. De er opmærksomme på de udfordringer, vi møder i vores IT-afdeling. Samtidig er det helt afgjort til deres fordel, at de både kan snakke med teknikeren og dem, der skal bruge de færdige løsninger i hverdagen"

  - Torben Fensmark, Dynamics AX Ansvarlig - Nissens
 • "Ja, det er igen et udtryk for, at de læser vores behov og handler ud fra disse. En anden styrke er, at de kommer med løsninger, der ligger tæt på standard. Dette bevirker, at vi har langt nemmere ved at opgradere vores løsninger, hvilket er med til at fremtidssikre os"

  - Torben Fensmark, Dynamics AX Ansvarlig - Nissens