Dynamics-ax

Scandinavian Brake Systems

SBS er en dansk virksomhed med hovedsæde i Svendborg på Sydfyn. Virksomheden producerer bl.a. bremsebakker, bremseskiver samt undervognsdele til biler. SBS fungerer primært som underleverandør. Udover ovenstående produktion fungerer SBS også som udvikler ved bl.a. at have specialiseret sig i bremseklodser til motorcykler.

Scandinavian Brake Systems

Kommandovejene er enkle og korte.
Hos SBS har de haft deres Microsoft Axapta løsning i en årrække, og det er vigtigt for dem, at deres IT softwarepartner kender virksomhedens rutiner og udfordringer "Svend, Jesper & Katalin ved, hvad de har med at gøre her hos os. Vi skal ikke til at opfinde den dybe tallerken forfra, hver gang der opstår udfordringer eller behov for nye løsninger. Det betyder rigtig meget for mig, det er tidsbesparende, og egentlig burde det bare være ren logik, at man starter ud, der hvor man endte op sidste gang. Det er det bare sjældent i den virkelige IT verden", forklarer Bent Petersen.

 • Start

  Daxiomatic udvikler driftsikre og gennemtestede Microsoft Dynamics Axapta løsninger Samarbejdet med Daxiomatic udsprang af, at man hos Scandinavian Brake System ønskede at benytte de konsulenter, der gik sammen om at starte Daxiomatic.

  "Jamen, de havde jo fulgt os hele vejen via andre softwareudbydere. Vi vidste, at de ville kunne løfteopgaven. Derfor var valget ikke så svært. Det handler langt hen ad vejen om
  personlige relationer, men samtidig skal kompetencerne jo være på plads - og det er de hos Daxiomatic"

 • Samarbejdet

  SBS benytter hovedsagelig Daxiomatic til udvikling af deres Microsoft Dynamics Axapta løsning. "Den daglige drift og vedligeholdelse kan vi sagtens selv mestre, der, hvor vi bruger Daxiomatic, er i den grad, når vi taler udvikling af vores Microsoft Dynamics Axapta løsning. Vi kunne aldrig drømme om selv at udvikle på vores system.
  Det er kun Daxiomatic, der står for den del, og det har vi bare rigtig god erfaring med"

 • Resultat

  Daxiomatic er der, når vi har brug for dem
  Hos SBS løses mange driftudfordringer i eget regi, da de ansatte i IT afdelingen har rigtig godt styr på Microsoft Dynamics Axapta.

  "Vi oplever altid, at når vi har kæmpet med en udfordring, for derefter at kontakte Daxiomatic, så er de der for os.
  De ved, at når vi ringer, så er det fordi, vi selv har forsøgt, og så er den hurtige hjælp vigtig. De er formidable til at smide, hvad de har i hænderne og hjælpe os, når det brænder på - og det er ganske enkelt altafgørende"

 • "De er meget ansvarlige hos Daxiomatic, og de løsninger, de kommer med, er driftsikre. Simpelthen fordi, de er gennemtestede. De afleverer ikke noget her hos os, som de ikke kan stå indenfor, og det sætter jeg stor pris på".

  - Bent Petersen, AX-Ansvarlig - Scandinavian Brake Systems