Dynamics-ax

STOK Emballage

STOK emballage har siden 2005 haft base i Langeskov. De er en engros virksomhed, der har specialiseret sig i smartere måder at pakke på. De er med andre ord klar til at levere skræddersyede emballageløsninger til alt lige fra den mindre webshop til den produktionstunge virksomhed.

STOK Emballage

Udgangspunktet for samarbejdet med Daxiomatic var at linke den nye webshop til den eksisterende Microsoft Dynamics AX løsning

"Daxiomatic gjorde meget ud af at lære os at kende. De viste fra starten en oprigtig interesse i vores virksomhed, hvilket betød meget for os," 

Daxiomatic er gode til at lave løsninger, der ligger tæt på standard - hvilket er med til at fremtidssikre STOK Emballages Microsoft Dynamics AX løsning.

AX konsulent
 • Start

  Samarbejdet mellem STOK Emballage og Daxiomatic startede, da STOK Emballage ønskede et link mellem deres Microsoft Dynamics AX løsning og deres nye webshop. Som udgangspunkt blev Daxiomatic hyret til at varetage de udfordringer, der opstod i integrationen mellem den nye webshop og deres Microsoft Dynamics AX løsning.

  "Vi blev hurtigt klar over, at Daxiomatic havde en lang række kompetencer, som vi kunne bruge - vel og mærkepå mange fronter. Vi indgik derfor en aftale med dem om, at de fremover skulle være med til at styre hele vores Microsoft Dynamics AX løsning,"

 • Samarbejdet

  I samarbejdet med Daxiomatic får man hurtigt svar på, om de ideer, man sidder med, er realistiske - om de holder i virkeligheden. Man sidder overfor den, der rent faktisk laver løsningen, hvilket er yderst troværdigt".

 • Resultat

  Daxiomatic har lavet specifikke løsninger tilpasset de konkrete behov hos STOK Emballage. Det er imidlertid stadig løsninger, der ligger tæt på standard. Hvilket betyder, at løsningerne uden de store problemer kan implementeres i fremtidig udvikling af den
  nuværende AX løsning.

 • AX konsulent

  "Jeg oplever, at Daxiomatic er rigtig gode til at vise os, at de specialløsninger, de laver hos os, uden de store problemer kan opdateres til f.eks. en AX2012, hvor vi lige nu kører
  med en AX2009 løsning - og det er jo i den grad interessant for os".

  - Stok Emballage