Dax logo boble Daxiomatic spilder med garanti ikke din tid Daxiomatic
Scroll ned

Kompetencer

Tænk anderledes, opnå mere

Daxiomatic arbejder med Microsoft Dynamics 365, vi er eksperter indenfor området, og vi vil gerne dele vores viden med dig.

For at være de bedste må vi også være på forkant.

Vores folk er eksperter på forskellige områder i AX. De står op og træner hver dag for at være de bedste. Du har via Daxiomatic adgang til den nyeste viden indenfor dit AX ERP system.
Vi er på forkant med alle områder indenfor Microsoft Dynamics 365. 
Hvis du er typen, der er glad for at få din AX viden, via Blogindlæg, så skal du vide at Daxiomatic også er tilstede på den kanal. 
Du kan følge med her på sitet, eller subscribe via vores youtube kanal. 
Vi udvider vores DAX LAB løbende med nyt fra Dynamics 365.

AX konsulent
AX konsulent

Kompetencer i Daxiomatic

Skab mere overskud og ikke mindst overblik til at styre din forretning. Sammen med Daxiomatic kan du forbedre dine forretningsområder i din virksomhed. 
Vi har styr på ERP systemet og forretningsprocesserne, og ikke mindst så er vi til at tale med.

  • Lagerstyring
  • Logistik
  • Produktion
  • Budgetplanlægning
  • CRM
  • HR
  • Masterdata-management
  • Power BI
 

Videndeling

Vi synes selv, at vi er dygtige, og derfor vil vi gerne dele vores viden med dig. Vores kunder modtager hver dag masser af brugbar viden, der gør dem glade og tilfredse . Måske vi også kan gøre dig glad?
Uanset, så kan vi helt sikkert også, blive endnu bedre, og lære endnu mere. Derfor tilgår vi ydmygt, og åbent, hver dag muligheden for, at tilegne os mere viden, om alt det nye, indenfor vores arbejdsfelt.
Vores formål er, at kunne gøre alle AX kunder glade, og det betyder i den grad, at vi skal holde os opdateret, med alt nyt, der kommer fra Microsoft, og det gør vi.

Vi har lavet en videndelings Blog, som du måske får lyst til at følge med i. Her kan du finde inspiration til brug af forskellige værktøjer, i Dynamics 365, samt andre relevante værktøjer, som eksempelvis, Power BI. Videndeling er både godt at dele og modtage. Tænk over det på din egen arbejdsplads. Sidder der måske en kollega, med svaret på et spørgsmål, du mangler hjælp til at få løst? Måske sidder du selv med viden, som er relevant for resten af din arbejdsplads, eller din kollega, lige ved siden af dig? 

Der er store fordele i at dele viden, også internt i din organisation. Det styrker både samarbejdet, effektiviteten og opgaveløsningen. Undersøgelser viser faktisk, at jo bedre videndeling der er på tværs af din arbejdsplads, desto stærkere, står i overfor jeres konkurrenter. Videndeling forbedrer både resultater, og de interne relationer, det fører til mindre stress og bedre trivsel, og styrker den kollektive robusthed.
Skal du i gang med at dele din viden? eller kører det bare derudad for dig?

AX konsulent