Overview

Daxiomatic-kunde i fokus på EMEA Summit AX UG i Dublin 2018

Brian Warming

We are happy that you are here

Brian Warming
Brian Warming
Senior Consultant

Daxiomatic-kunde i fokus på EMEA Summit AX UG i Dublin 2018

Glade kunder

All 22 maj 2018 - 2 år ago
Daxiomatic blev kontaktet af Microsoft, med henblik på at invitere en Daxiomatic kunde, der har været igennem en Microsoft Dynamics 365 implementering til EMEA Summit AX UG i Dublin – hvilket vi naturligvis sagde ja tak til at undersøge.

Det naturlige valg af kunde, var JSB Group, da de netop, på succesfyldt vis, var blevet opgraderet til en Microsoft Dynamics 365-løsning, som de har været live med siden 1. januar 2017.

Andreas Kipker, CFO ved JSB Group syntes også, at ideen var god og tog turen til Dublin sammen med vores egen Brian Warming.

Andreas Kipker


Foran cirka 800 forventningsfulde tilhører, kunne vi høre General Manager for Microsoft Dynamics 365, Muhammad Alam, have dialog med i alt 3 kunder – heriblandt Andreas, som blev stillet en masse gode spørgsmål omkring implementeringen. Efterfølgende havde publikum også mulighed for at stille nogle interessante spørgsmål omkring valg af produkt, udbytte, udfordringer og selvfølgelig valget af partner, Daxiomatic. Det er vigtigt for Andreas, at have en partner, som har et indgående kendskab til processer og kan udfordre JSB Group heri.

Daxiomatic er glade for at have en glad kunde, som har lyst til at gå på scenen og fortælle om deres oplevelser.

Det har stor betydning for os som virksomhed, der netop med visionen om at ”vi gør alle AX kunder glade” ved, at denne implementering er gået rigtig godt, at udfordringerne er blevet løst effektivt og i åben dialog, og slutproduktet viser sig at være et godt udbytte for JSB Group. Daxiomatic glæder sig til fortsat, at arbejde sammen med JSB Group i deres fremtidige udvikling.

Stor tak til Andreas Kipker, som havde lyst til at afsætte tid til at tage turen helt til Dublin for at medvirke i denne store event.

Herover ses fra højre: Shelley Miller, Group Program Manager, Microsoft, Muhammad Alam, General Manager, Microsoft, Andreas Kipker, CFO, JSB Group, Brian Warming, Sr. Consultant, Daxiomatic.

Leave a Reply

avatar