august 18, 2020

Digitalisering stiller høje krav til ERP-systemer

Tilbage til blog

Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed. 

Gode ERP-systemer udnytter digitaliseringen til at hjælpe virksomheder med at træffe bedre beslutninger, forbedre produktionen, skabe nye produkter og tiltrække dygtige medarbejdere.

Vi oplever en voldsom digitalisering lige nu, ikke mindst med robotter og automatisering, der effektiviserer produktionen. Det stiller højere krav til virksomhedens ERP-systemer, der skal understøtte digitaliseringen, og det er tydeligt, at virksomhederne har fokus på dette. Teknologien bliver samtidig billigere og billigere, men også bedre og bedre.

Bedre beslutninger

Hos Daxiomatic understøtter vi primært produktions- og logistiktunge virksomheder, men vores kunder kommer fra en bred vifte af industrier, herunder produktion, distribution, lager og robotindustri. Alle steder er målet at få ERP-systemerne til at udnytte digitaliseringen og hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger, ved at systemerne bliver bedre til at tale sammen på kryds og tværs i virksomheden.

Systemet bliver mere intelligent

Microsoft Dynamics 365 hjælper virksomheder med at tiltrække kunder og opbygge relationer, optimere driften, styrke medarbejderne og transformere produkter og tjenester.

I vores samarbejder med virksomheder engagerer vi brugerne i at have løbende interaktion med systemerne. Vi prøver på at lave systemer, som giver brugerne informationer, i stedet for at de skal søge efter dem. Systemet bliver mere intelligent og minder medarbejderne om, hvad de skal huske at gøre. For eksempel inden for salg og marketing, hvor systemet hjælper med at opbygge og vedligeholde relationerne til kunderne. Vi bruger også de digitale relationer mellem virksomhederne, der handler med hinanden og bidrager ad den vej til en mere effektiv kommunikation mellem den enkelte virksomhed og dens kunder og leverandører.

Data vist i struktureret form

Optimering af driften handler især om at få data organiseret og vist i en struktureret form. Det kan for eksempel være som Business Intelligence, som alle efterhånden har, hvor man anskuer data på en analytisk og grafisk måde, så man kan forbedre sin effektivitet og træffe beslutninger på et mere oplyst grundlag. Det handler om at gøre sine tilgængelige data synlige og dermed mere effektive i forhold til at forbedre produktionen og reducere omkostninger.

Tiltrække dygtige medarbejdere

Ved at bruge innovative ERP-systemer, der sætter barren højere i kraft af kunstig intelligens og machine learning og andre forbedringer, får du samtidig nemmere ved at tiltrække dygtige medarbejdere. De værktøjer du får i samarbejdet med os, effektiviserer både virksomhedens produktion og hjælper med at tiltrække de bedste medarbejdere. Det vinder du på i det lange stræk. Unge mennesker vil helst arbejde, hvor der er de nyeste og mest innovative IT-systemer.

Nye produkter og tjenester

Vi integrerer mod alle systemer og gør det dermed muligt for dig at transformere produkter og tjenester og komme ud på alle relevante platforme, for eksempel webshops. Jo bedre oplevelser du skaber for dine kunder, jo stærkere står du. Hvad skal der til for at gøre produkter, service og kundeoplevelsen bedre? Med vores systemer kan man bruge data som et strategisk aktiv til at identificere nye markedsmuligheder, fremstille innovative produkter og skabe gode kundeoplevelser.

Alle steder er målet at få ERP-systemerne til at udnytte digitaliseringen og hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger

Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.