Microsoft Dynamics 365

Øget kompleksitet kalder på enkle og fleksible teknologiske løsninger.

Dynamics 365 er Microsofts bud på én integreret virksomhedsløsning, der giver dig optimal digital styring. Du får kontrol og indsigt til at optimere den daglige drift, engagere kunderne, styrke dine medarbejdere og dit udbud af produkter og tjenester.

Digital transformation med D365 Microsoft Dynamics 365 er Microsofts portefølje af integrerede virksomhedsapplikationer, der gør digital transformation tilgængelig for alle. Digital transformation er integrationen af digital teknologi i alle områder af virksomheden.

Microsoft Dynamics 365 giver dig mulighed for at omdanne din organisation digitalt og fjerne kompleksiteten af forskellige CRM- og ERP-systemer ved at skabe moderne, modulære virksomhedsapplikationer, der arbejder sammen på én platform. Det giver dig fleksibilitet til at indføre teknologi efter behov.

Ved at udnytte Microsoft Dynamics 365 kan du:

Engagere kunder og opbygge relationer – sæt den løbende interaktion i system og skab relevante og personlige oplevelser for kunderne ved at bruge data og intelligens til at målrette alle salgs- og marketingaktiviteter. Optimere driften – skab bedre service, øg effektiviteten, og reducer omkostningerne med intelligens og forebyggende indsatser, der er indlejret i alle dine forretningsprocesser. Transformere produkter og tjenester – brug data som et strategisk aktiv til at identificere nye markedsmuligheder, fremstille innovative produkter og skabe gode kundeoplevelser. Applikationer i Microsoft Dynamics 365 Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Microsoft opdeler D365-applikationerne i tre hovedkategorier:

success
Unified Operations
Her ligger alt det driftsrelaterede. En række værktøjer automatiserer og strømliner din forsyningskæde, løfter dine økonomiske resultater og effektiviserer medarbejderstyringen.
repeat
Customer Engagement
Her er alle de kunderettede værktøjer samlet. Værktøjer, der styrker din serviceforretning, kommunikationen med kunderne og det opsøgende arbejde med salg og markedsføring.
stopwatch
Power Platform
En samling kraftfulde værktøjer til automatisering, samt analyse og deling af data. Adgang til valide data styrker beslutningsgrundlaget og giver indsigt til at foretage vigtige justeringer løbende.
Særligt stærke på drift I Daxiomatic er vi særligt stærke på driftsdelen – og mere specifikt på Dynamics AX, som i dag hedder Dynamics 365 Finance & Operations. Integrationer og samspil på tværs af funktioner og systemer har altid været en vigtig del af vores arbejde. Med den integrerede Dynamics 365-suite er den del optimeret betragteligt, hvilket er en kæmpe fordel for dig.

Dynamics 365 for Finance and Operations består af tre centrale applikationer, som vores AX-perter har sort bælte i:

Dynamics 365 Finance

Understøtter de gængse finansielle funktioner som eksempelvis budgetlægning, bogføring, regnskabsaflæggelse, likviditetsstyring m.m.

Dynamics 365 SCM

Understøtter centrale aktiviteter inden for produktionsstyring, lager, warehouse management og transport.

Dynamics 365 Retail

Hjælper detailhandlere og medarbejdere til mere effektive transaktioner på tværs af fysiske og digitale kanaler.

 

Øvrige kompetencer

Vi dækker dig ind og garanterer maksimal sammenhængskraft

Med Dynamics 365-suiten er de driftsrelaterede opgaver fuldt integreret til øvrige funktioner i virksomheden. Det sikrer maksimal sammenhængskraft på tværs af forretningen.

Vi har selvfølgelig også skarpe kompetencer på vores team, der understøtter din brug af den øvrige D365-suite.

Microsoft Power BI Selvbetjeningsløsning til Business Intelligence, der gør det nemt at udnytte virksomhedsdata i analyser, der giver jer indsigt til bedre beslutninger.

Microsoft CRM Tekst pending…