december 12, 2018

Julekalender afsnit 12

Tilbage til blog

Brug for at redigere data i Excel og publicere det til 365?

Opbyg smarte Excel skabeloner

I Finance & Operations er der flere steder, man kan benytte muligheden for at åbne linjer i Excel, redigere linjerne og publicere tilbage i systemet.

Som standard er Excel skabelonerne bygget op på en simpel måde, og indeholder for eksempel kun dimensionen Hovedkonto (Main Account). Man har dog muligheden for at personalisere disse skabeloner, så de passer bedre til den enkelte virksomheds behov.

Eksempel:

Åben Excel templaten fra det ønskede sted – her for eksempel fra finanskladder:

Som standard ser formen således ud:

Hvis man klikker på design i nederste højre hjørne, får man mulighed for at ændre på formen og tilføje de kolonner, man har brug for:

Herefter vælger man opdater, og felterne vil nu blive vist som nye kolonner. Man kan også omdøbe overskrifterne efter behov.

Når man er færdig med at designe sin template, gemmes denne med det originale filnavn I dette eksempel LedgerJournalLineEntryTemplate.

Herefter går man til Generelt > Generelt > Office-integration > Dokumentskabeloner.

Klik på Ny for at uploade din skabelon. Når du har kaldt filen det oprindelige navn, vil den spørge dig, om du vil erstatte den eksisterende template, og når du har sagt ja til det, vil den automatisk åbne med dit nye design næste gang.