Dynamics-ax

Roskilde

Tæt på Roskildemotorvejen

Om Roskilde kontoret

Vores lyse og indbydende kontor i Roskilde åbnede i 2014 ligger også her tæt på motorvejen.
Her sidder i starten af 2019 12 personer, som privat bor mange forskellige steder på Sjælland.

Fællesskabet er stort i Roskilde, som skyldes vores lidt mindre kontor. Det gør det sociale fællesskab og sammenholdet stort. Stemningen til frokosten og mødet ved kaffemaskinen gør os i Roskilde unikke og når vi mødes til en dyst over bordfodboldbordet.

Vi har i Daxiomatic mange personalegoder, heriblandt massage, OfficeFit udstyr, sociale arrangementer og overraskelser i ny og næ.

Lokalerne i Roskilde har været igennem en større renovering, så de passede vores behov og fremstår i dag som nogle hyggeligt lokaler med sjæl og varme.

Med disse specifikke kendetegn for kontoret i Roskilde, skal det siges at vi har et dagligt tæt samarbejde med kontorerne i Odense og Skanderborg. Vi har blandt andet ugentligt møde hvor alle mødes via skype, ligesom vi også mødes fælles når nye kolleger starter.

Dynamics 365
Dynamics 365

Efter et par spændende samtaler med partnere og HR, havde jeg høje forventninger til kollegaplejen i Daxiomatic. Jeg var dog også ret sikker på, at en del af den information jeg havde fået var lidt mere salgssnak end fakta. Det skulle hurtigt vise sig, at jeg tog fejl. Allerede inden der var indgået en ansættelsesaftale var der en oprigtig og meget positiv opfølgning fra Daxiomatic - Flemming Patulski Nielsen, Lead Developer - Roskilde

Ifølge Great Place To Work Trust Index undersøgelsen – mener 93 % af DAX’er at alt taget i betragtning er Daxiomatic et rigtig godt sted at arbejde. - Anonym kilde, Great Place To Work undersøgelsen

Arbejdspladsen er som en anden familie – alle lytter til alle og hjælper til hvor der skal hjælpes. - Anonym kilde, Great Place To Work undersøgelsen

Konsulenter

Som konsulent har du en spændende opgave i at sikre tæt dialog med kunder omkring løsninger, arbejdsgange og udfordringer i forretningen relateret mod AX. Det er vigtigt at du med din store forretningsforståelse formår at være en værdiskabende rådgiver for kunden og er realistisk omkring værdiskabelse i kundeløsningen, også selvom det betyder, vi ikke får en opgaven. Vi er et netværk af dedikerede mennesker hvor vi løfter i samlet flok. For at løfte denne rolle til højeste niveau er det afgørende at du søger konstruktiv sparring hos både kunder og ikke mindst hos kollegaer. Som konsulent træder du i kundens sted, og efterstræber at forstå, analysere og udarbejde dokumentation på baggrund af kundens behov. At oparbejde kendskab til snitflader mod relaterede moduler inden for dit område. Du har en analytisk tilgang, ser muligheder fremfor begrænsninger og har øje for procesoptimering og udøvelsen af denne hos kunder. Værdiskabelse er key og derfor ligger du en stor indsats i at være så forberedt som muligt.  Du er struktureret og har fokus på at være nærværende for dine kunder – det er derfor vigtigt at du hele tiden forventningsafstemmer, følger op og fastholder dialogen med kunden. For at kvalitetssikre er det ligeledes vigtigt at du har for øje at udføre grundig test af tilpasninger.
Dynamics 365
Dynamics 365
Dynamics konsulent

Kvalifikationer

Det er en fordel hvis du kan arbejde med og som følgende:

 • Produktion og logistik
 • Finans
 • Som projekt- og driftskonsulent
 • Værdiskabende
 • Design og dokumentation af løsninger
 • Test af tilpasninger
 • Implementering af AX – parameteropsætning mm.
 • Foretage review af andres løsningsforslag
 • Analyserer og udarbejder kravspecifikationer
 • Holdspiller
 • Prioritere høj kvalitet
 • Sætter arbejdsmiljø i højsædet

Udvikler

Som AX udvikler har du kombinationen af høj teknisk viden og evnen til at tænke forretningsorienteret.
Du får til opgave, i tæt samarbejde med vores konsulenter, at udvikle ny funktionalitet og programmere kundeløsninger i Dynamics AX/365 på baggrund af krav- og løsningsspecifikationer.
Du deltager også i estimering, konfiguration og installation, systemopsætning, løbende deltagelse i projektmøder, kvalitetssikring samt udarbejdelse af teknisk dokumentation.
Du bliver en del af den absolutte Microsoft Dynamics AX elite af dygtige udviklere og konsulenter og vil arbejde på både projekter og drifstopgaver. Det overordnede ansvar i denne rolle er udarbejdelse af kode i henhold til aftalt specifikation fra kunde eller konsulent. Herunder vil du skrive og kvalitetssikre kode, og sikre at kode overholder de best practice krav der er aftalt med kunden. Du er god til at planlægge egen tid, og forventningsafstemme med kunder såvel som kolleger. Du har kendskab til deadline og estimat på opgaver og reagerer rettidigt hvis deadline eller estimat ikke kan overholdes.  Du har øje for at sikre at ændringer i applikationsslementer er dokumenteret i kode. Vi er et netværk af dedikerede mennesker hvor vi løfter i samlet flok. For at løfte denne rolle til højeste niveau er det afgørende at du søger konstruktiv sparring hos både kunder og ikke mindst hos kollegaer og ufravigeligt tager stort ansvar for kvaliteten.

Dynamics AX udvikler
Dynamics AX

Kvalifikationer

 • Kendskab til udvikling i Microsoft Dynamics AX/ 365
 • Udvikling af løsninger baseret på x++
 • Forestår kvalitetssikring af kode
 • Du har et grundlæggende kendskab til funktionaliteten i Dynamics AX/365
 • Kan omsætte kunders og kollegers krav til tekniske løsninger
 • Du er en struktureret holdspiller, der arbejder godt sammen med kunden og dine kolleger
 • Du sætter en ære i at levere høj kvalitet
 • Du kan lide et uformelt miljø hvor faglighed og arbejdsmiljø er i højsædet

En manøvredygtig organisation

Daxiomatic blev stiftet i maj 2010 med formålet at gøre alle AX kunder glade.
Vi er et ERP konsulenthus, som beskæftiger os med Microsoft Dynamics AX/365, som er et globalt ERP-system, der optimerer og effektiviserer en virksomheds ressourcer og processer, samt synliggør virksomhedens resultater. Hos os handler det om Microsoft Dynamics AX, men mest om mennesker. Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige rådgivning, service og nærvær, og dette gør vi ved at ansætte de helt rigtige kolleger med højeste specialisering i Dynamics AX. Vi er for tredje år i træk blevet kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og vi gør hver eneste en dag en kæmpe indsats for at opretholde og videreudvikle en organisation hvor både vores kunder og vores kolleger får den bedst mulige oplevelse.
Vi har travlt både med vores eksisterende kunder samt nye spændende projekter i hele Danmark og internationalt.

Dynamics 365
Dynamics 365

Selvledende organisation

I Daxiomatic får du ansvar – stort ansvar. Vi har ingen chefer, og er alle vores egen og hinandens leder. Du får vanvittigt dygtige og dedikerede kolleger, som er søde, sjove, modige og ærlige.
Vi har uddelt ledelsen til hinanden, og har dermed ikke noget hierarki men en flad organisationsstruktur. Beslutninger bliver truffet af meningsfyldte berørte, og den enkelte kollega har er ansvarlig for selv at producere ledelse. Med dette ledelsesforum stillet til rådighed, giver vi dermed bolden op til en respektfuldt tilgang til alle aktiviteter i organisationen.
Vi er en organisation i udvikling. De gode idéer, der opstår rundt omkring skal kunne føres ud i livet af den enkelte kollega og ikke nå at brænde ud, fordi ventetiden på eksekvering er for lang. Daxiomatic ønsker at alle kolleger på lige fod med hinanden arbejder under fuldt ansvar og tillid, så vi sammen opnår autentisk arbejdsglæde.
Arbejdsglæde er altid højt på vores agenda. Vores kolleger glæder sig til at komme på arbejde, og det er sådan det skal være i Daxiomatic. Her er en enormt hjemlig atmosfære, hvor det sociale aspekt, nærvær og varme, danner rammerne for et netværk af Danmarks bedste specialister indenfor ERP branchen. Vi arbejder med det fulde menneske, og det er vigtigt at man føler at man kan være den samme på arbejde som derhjemme. Hos os har du frihed til at sammensætte din hverdag, både hvad angår arbejdstider men også valg af opgaver og roller. Du har dermed fuld medbestemmelse over dit eget liv. I Daxiomatic ansætter vi mennesker med hjertet på det rigtige sted, som har en oprigtig interesse i at gøre vores kunder glade. Vores formål om at gøre alle AX kunder glade, er en sætning vi hver især bruger hver eneste dag, og er dermed gennemsyret i alt hvad vi gør, ned til mindste detalje.

Vores kollegaer er det vigtigste vi har. De skaber liv i vores værdier og gør vores kunder og hinanden glade. Det betyder også at vi selvfølgelig passer rigtig godt på vores kolleger og sørger for at de har det så godt som muligt. Alle vores kolleger skal kunne være sig selv når de er på arbejde og få sine kompetencer sat i spil og dermed få udnyttet sit potentiale til fulde. Vi ønsker ikke at den enkelte kollega skal gå på kompromis for at passe ind i en struktur hos os – vi tilpasser derimod vores organisation efter de mennesker vi er. Det er en enormt inkluderende og værdifuld måde at arbejde på, og giver et meget sundt og empatisk udgangspunkt for kulturen, hvilket skinner igennem i alt hvad vi gør. Hos os har man frihed til at sammensætte sin egen hverdag og bidrage til egen udvikling. Her er man sin egen chef, og spørger ikke om lov - men om råd.

At få de rette mennesker ombord er alfa omega for os, i sidste ende handler alt om mennesker. De sociale og faglige kompetencer går hånd i hånd og det ene fungerer ikke uden det andet. Vi ansætter mennesker som brænder for at gøre en forskel for vores kunder og for hinanden.