KARRIERE

Den eneste chef hos os er formålet: At gøre alle AX-kunder glade!

Så længe det gavner formålet, har alle retten til at tage beslutninger. Sammen skaber vi en meningsfuld hverdag, hvor arbejdsglæde og meningsfuldhed er styrende på vejen mod målet.

Arbejdsglæde og meningsfuldhed

Vores kolleger er det vigtigste, vi har. De skaber liv i vores værdier og gør vores kunder og hinanden glade! Det betyder også, at vi selvfølgelig passer rigtig godt på hinanden og sørger for, at alle har det så godt som muligt.

Hos os bliver du en del af et styrkende fællesskab af hele mennesker. Hver især tager vi ansvar for vores egne roller, og hvordan vi meningsfuldt bidrager til det fælles formål. Klar kommunikation og transparens er vigtigt i hverdagen. Derfor melder du klart ud, beder om hjælp og spørger, når der er noget, du undrer dig over.

  At arbejde i Daxiomatic handler om at have passion

  At få de rette mennesker ombord er alfa omega for os. I sidste ende handler alt om mennesker. Vi ansætter passionerede mennesker, som brænder for at gøre en forskel for vores kunder og for hinanden!

  Anne Cathrine Oldenbjerg

  - Human Resource Manager

Vi er altid på udkig efter de allerbedste i branchen

Udvikler

For at blive glad for at arbejde hos os skal du være en struktureret holdspiller, der arbejder godt sammen med kunden og dine kolleger. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, og det skal også være vigtigt for dig.

Som udvikler har du en spændende opgave i at sikre tæt dialog med kunder omkring løsninger, arbejdsgange og udfordringer i forretningen relateret til AX/D365.

Desuden er det væsentligt, at du som udvikler har kompetencer, så du kan:

 • udvikle i Microsoft Dynamics AX/D365
 • udvikle løsninger baseret på X++
 • forestå kvalitetssikring af kode
 • teste tilpasninger
 • omsætte kunders og kollegers krav til tekniske løsninger

Konsulent

For at blive glad for at arbejde hos os skal du være en struktureret holdspiller, der arbejder godt sammen med kunden og dine kolleger. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, og det skal også være vigtigt for dig.

Som konsulent har du en spændende opgave i at sikre tæt dialog med kunder omkring løsninger, arbejdsgange og udfordringer i forretningen relateret til AX/D365.

Desuden er det væsentligt, at du som konsulent har kompetencer, så du kan:

 • arbejde med virksomheder inden for produktion, logistik og finans
 • indgå i projekter som både projekt- og driftskonsulent
 • forestå design og dokumentation af løsninger
 • implementere AX/D365 – parameteropsætning mm.
 • foretage review af andres løsningsforslag
 • analysere og udarbejde kravspecifikationer

Tæt på dig

Med kontorer på både Sjælland, Fyn og i Jylland er vi altid lige i nærheden.

Er du interesseret i at høre mere om Daxiomatic som arbejdsplads?

Kontakt mig gerne til en uforpligtende snak. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi et af vores kontorer for en snak.

Karriere