Dax logo boble Har du hvad der skal til for at blive en del af Daxiomatic? Daxiomatic
Dynamics-ax

Velkommen til Daxiomatic

Brænder du for at gøre alle AX kunder glade, er du måske personen vi søger. Læs mere om Daxiomatic og vores forskellige lokationer nedenunder.

Vores baggrund

Vi har bygget et arbejdsmiljø hvor kolleger er glade, produktive og har en god interaktion.

Daxiomatic blev stiftet i maj 2010 og vores formål er, at gøre alle AX kunder glade.

Vi er en IT konsulent virksomhed, som beskæftiger sig med Microsoft Dynamic AX, som er et globalt ERP-system. Vi har i øvrigt allerede stor erfaring i den nyeste Dynamics365, der optimerer og effektiviserer en virksomheds ressourcer og processer, samt synliggør virksomhedens resultater – I Daxiomatic handler det om Microsoft Dynamics AX men mest om mennesker.

Vores mål er at give kunden den bedst mulige service og opmærksomhed, og dette kan vi gøre igennem at være specialister i Dynamics AX.

Vi ligger vægt på vores kolleger har en god forretningsforståelse, er fagligt dygtige og kan identificere sig med vores formål og værdier.

Dynamics 365 konsulent
Dynamics 365 udvikler

En manøvredygtig organisation

Daxiomatic blev stiftet i maj 2010 med formålet at gøre alle AX kunder glade.
Vi er et ERP konsulenthus, som beskæftiger os med Microsoft Dynamic AX, som er et globalt ERP-system, der optimerer og effektiviserer en virksomheds ressourcer og processer, samt synliggør virksomhedens resultater. Hos os handler det om Microsoft Dynamics AX, men mest om mennesker. Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige rådgivning, service og nærvær, og dette gør vi ved at ansætte de helt rigtige kolleger med højeste specialisering i Dynamics AX. Vi er for tredje år i træk blevet kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og vi gør hver eneste en dag en kæmpe indsats for at opretholde og videreudvikle en organisation hvor både vores kunder og vores kolleger får den bedst mulige oplevelse. Vi har travlt både med vores eksisterende kunder samt nye spændende projekter i hele Danmark og internationalt.

Tag en snak med Anne Cathrine

Vi arbejder med det hele menneske, og det er vigtigt at man føler at man kan være den samme på arbejde som derhjemme. Hos os har du frihed til at sammensætte din hverdag, både hvad angår arbejdstider men også valg af opgaver. Du har fuld medbestemmelse over dit eget liv. I Daxiomatic ansætter vi mennesker med hjertet på det rigtige sted, som har en oprigtig interesse i at gøre vores kunder glade. At gøre alle AX kunder glade er vores formål som er gennemsyret i alt hvad vi gør, ned til mindste detalje.

Vores filosofi er at ansætte de rette mennesker når de er der, uanset lokation.

Så er du interesseret i at høre nærmere kontakt mig endelig på

Og jeg vil med glæde fortælle dig mere om vores helt unikke og særlige organisation.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Dynamics konsulent