KULTUR

Arbejdsglæde i højsædet

Vores kultur er båret af, at vi har stort fokus på arbejdsglæde og meningsfuldhed.
daxiomatic-kultur
FORMÅL

Arbejdsglæde i højsædet

Hos Daxiomatic har vi ét overordnet formål

I Daxiomatic har vi en stærk tro på, at kun glade mennesker kan skabe glade kunder, derfor er kollegatrivsel og udvikling et vigtigt omdrejningspunkt i Daxiomatic – vores kunder og kollegaer er Daxiomatics ét og alt. Derfor er arbejdsglæde en prioritet og et vigtigt pejlemærke. Vores kolleger glæder sig til at komme på arbejde, og det er sådan, det skal være i Daxiomatic. Her er en hjemlig atmosfære. Det sociale aspekt, nærvær og varme danner rammerne for et netværk af Danmarks bedste specialister i ERP-branchen.

VI ER ANDERLEDES

Høj arbejdsglæde er et resultat af flere ting. I Daxiomatic oplever vi glæde og begejstring, når vi gør en forskel for kunder og kolleger i hverdagen.

Desuden er meningsfuldhed og friheden til at disponere egne opgaver og tid væsentligt, hvilket vi understøtter med måden, vi praktiserer ledelse.

Vi er anderledes. Vil du vide hvorfor?

Der ligger mange tanker bag måden, vi driver forretning. Jesper får ofte spørgsmål om, hvordan det med selvledelse og formålsdrevet fungerer i praksis. Ring til ham, hvis vi også har vækket din nysgerrighed!

Kultur