Microsoft Dynamics 365

Øget kompleksitet kalder på enkle og fleksible teknologiske løsninger.

Dynamics 365 er Microsofts bud på én integreret virksomhedsløsning, der giver dig optimal digital styring. Du får kontrol og indsigt til at optimere den daglige drift, engagere kunderne, styrke dine medarbejdere og dit udbud af produkter og tjenester.

Digital transformation med D365

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts portefølje af integrerede virksomhedsapplikationer, der gør digital transformation tilgængelig for alle. Digital transformation er integrationen af digital teknologi i alle områder af virksomheden.

Microsoft Dynamics 365 giver dig mulighed for at omdanne din organisation digitalt og fjerne kompleksiteten af forskellige CRM- og ERP-systemer ved at skabe moderne, modulære virksomhedsapplikationer, der arbejder sammen på én platform. Det giver dig fleksibilitet til at indføre teknologi efter behov.

Ved at udnytte Microsoft Dynamics 365 kan du:

 1. Engagere kunder og opbygge relationer – sæt den løbende interaktion i system og skab relevante og personlige oplevelser for kunderne ved at bruge data og intelligens til at målrette alle salgs- og marketingaktiviteter.
 2. Optimere driften – skab bedre service, øg effektiviteten, og reducer omkostningerne med intelligens og forebyggende indsatser, der er indlejret i alle dine forretningsprocesser.
 3. Styrke medarbejderne – tiltræk, ansæt og engager de bedste talenter og klæd dem på til at gøre deres bedste med de rette værktøjer og nem adgang til data og indsigt, når de har brug for det.
 4. Transformere produkter og tjenester – brug data som et strategisk aktiv til at identificere nye markedsmuligheder, fremstille innovative produkter og skabe gode kundeoplevelser.

Applikationer i Microsoft Dynamics 365

Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Microsoft opdeler D365-applikationerne i tre hovedkategorier:

success
Unified Operations
Her ligger alt det driftsrelaterede. En række værktøjer automatiserer og strømliner din forsyningskæde, løfter dine økonomiske resultater og effektiviserer medarbejderstyringen.
repeat
Customer Engagement
Her er alle de kunderettede værktøjer samlet. Værktøjer, der styrker din serviceforretning, kommunikationen med kunderne og det opsøgende arbejde med salg og markedsføring.
stopwatch
Power Platform
En samling kraftfulde værktøjer til automatisering, samt analyse og deling af data. Adgang til valide data styrker beslutningsgrundlaget og giver indsigt til at foretage vigtige justeringer løbende.

Særligt stærke på drift

I Daxiomatic er vi særligt stærke på driftsdelen – og mere specifikt på Dynamics 365 Finance & Operations. Integrationer og samspil på tværs af funktioner og systemer har altid været en vigtig del af vores arbejde. Med den integrerede Dynamics 365-suite er den del optimeret betragteligt, hvilket er en kæmpe fordel for dig.

Dynamics 365 for Finance and Operations består af tre centrale applikationer, som vores eksperter har sort bælte i:

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance er Microsofts applikation til økonomistyring. Løsningen understøtter de gængse finansielle funktioner som eksempelvis budgetlægning, bogføring, regnskabsaflæggelse, likviditetsstyring m.m. Dynamics 365 Finance leverer data-og procesintegrationer på tværs af Dynamics 365, Office 365 og partnerprogrammer, hvilket giver én centraliseret kilde til økonomiske oplysninger. Med ubesværet og samlet adgang til finansielle data sparer virksomheden tid, styrker samarbejdet på tværs i organisation og forbedrer beslutningsgrundlaget.

Dynamics 365 SCM

Dynamics 365 SCM er Microsofts applikation til produktion og logistik. Løsningen understøtter centrale aktiviteter inden for produktionsstyring, lager, warehouse management og transport. D365 SCM giver producenter, distributører og detailhandlere den real-time synlighed og intelligens, de skal bruge for at gå fra reaktiv til proaktiv drift. Løsningen forener data og udnytter AI og IoT – på tværs af ordreopfyldning, planlægning, indkøb, produktion, lager, oplagring og transportprocesser – for at maksimere driftseffektiviteten, produktkvaliteten og rentabiliteten.

Dynamics 365 Retail

Dynamics 365 for Retail understøtter handel på tværs af fysiske og digitale kanaler. D365 for Retail bidrager til at give de handlende én sammenhængende købsoplevelse, uanset om de handler i den fysiske butik, i webshoppen eller er i kontakt med kundeservice. Løsningen hjælper detailhandlere og medarbejdere til mere effektive transaktioner og styrket kundeloyalitet. Betalingsmetoder, leveringsmetoder, prisgrupper, indtægts-og udgiftskonti, personale m.m. håndteres effektivt til fordel for både medarbejdere og bundlinje. Avancerede dataanalyser giver gode muligheder for løbende optimering.

Øvrige kompetencer

Vi dækker dig ind og garanterer maksimal sammenhængskraft

Med Dynamics 365-suiten er de driftsrelaterede opgaver fuldt integrerede til øvrige funktioner i virksomheden. Det sikrer maksimal sammenhængskraft på tværs af forretningen.

Vi har selvfølgelig også skarpe kompetencer på vores team, der understøtter din brug af den øvrige D365-suite.

Microsoft Power BI
Selvbetjeningsløsning til Business Intelligence, der gør det nemt at udnytte virksomhedsdata i analyser, der giver jer indsigt til bedre beslutninger.

Microsoft 365 Customer Engagement

Dynamics 365 Sales
Dynamics 365 Marketing
Dynamics 365  Service

Byg relationer, få mere kvalificerede leads og skab engagerede kunder med værktøjer, der intelligent og struktureret styrker jeres indsats.

Power Platform

Brug Power Apps, Power BI og Power Automate til at tilpasse, udvide og bygge alle de apps, du skal bruge til din virksomhed, og åbn op for potentialet i Office 365 og Dynamics 365

  Jeg må indrømme, at det, at vi nu kører mere standard, gør processerne langt nemmere.

  Det er meget simpelt for os at opgradere vores Microsoft Dynamics AX løsning og dermed leve op til vores strategi om at følge med, når der sker noget nyt i systemet”

  Per Labori

  - Carl Hansen og Søn

Skal vi give et bud på dit projekt?

Måske har dit kommende projekt brug for præcis vores kompetencer, måden vi arbejder på og det team vi stiller med. Ring til Paw for en uforpligtende snak!

Microsoft Dynamics 365