Nyheder

Guide to automated vendor invoicing process in D365
The process automations framework is easy to set up – and processing can be automated with no customization and improve the productivity.

09. maj 2021

Blog
Frihed
Nu tager vi de slag, der følger med, når man sætter sig op imod en hel branche og udfordrer den gængse måde at tænke og drive forretning. Angrebet mod brancheløsninger er ikke et angreb på vores kollegaer i branchen. Der er mange dygtige folk derude, og vi har stor respekt for deres kompetencer og faglighed. Det er den usunde kultur vi ønske et opgør med.

11. januar 2021

Blog
Daxiomatic indtræder i Fellowmind
Daxiomatic indtræder i Fellowmind sammen med Fellowminds anden forretningsenhed i Danmark, ProActive.

10. december 2020

Blog
Sådan skaber du gode test-rutiner
Med Microsofts mange, løbende opdateringer til standard Dynamics 365 skal gode testrutiner være en del af it-afdelingens hverdag. Du kan med fordel automatisere mange af dine testforløb. Bliv klogere på automatiseret test, og hvordan du kommer i gang.

18. november 2020

Blog
Derfor skal du teste din D365 løbende
Løbende opdateringer er nødvendige, hvis du vil have maksimalt udbytte af din Dynamics 365. Læs med her og forstå, hvad opdateringerne betyder for din agilitet og hvorfor du skal teste din løsning løbende.

11. november 2020

Blog
Digitalisering stiller høje krav til ERP-systemer
Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed. 

18. august 2020

Blog
ERP – fra produkt til service
Vi kan ikke længere implementere ERP og forvente, at det kan understøttes med nogle få opdateringer over produktets livscyklus. Med den digitale transformation bliver forandringen kontinuerlig. Nye produkter og services udvikles og opdateres i en flydende proces, hvor forretningsprojekter på tværs af alle afdelinger i en virksomhed forudsætter et højt niveau af samarbejde

Blog
Forkerte data fører til forkerte beslutninger
Hvis ikke der er styr på stamdata, kan de analyser du som virksomhed udarbejder ende med at være helt forkerte. Mange dele af værdikæden afhænger af, at stamdata er rigtig, og derfor er der også kommet større fokus på at have styr på den data. Typisk er det udskiftningen fra et gammelt til et nyt ERP-system der bliver anledning til en oprydning i data.

Blog
Kreditor workflow med Dynamics 365
Måske er du træt af håndbårne bilag og manglende overblik, eller også har du dækket dig ind med en tredjepartsløsning, så du er ude over de manuelle processer i hverdagen. Men vidste du, at du forholdsvist enkelt kan komme i gang med elektronisk fakturagodkendelse direkte i Dynamics 365?

07. juli 2020

Blog