Nyheder

Nyheder

Kreditor workflow med Dynamics 365
Måske er du træt af håndbårne bilag og manglende overblik, eller også har du dækket dig ind med en tredjepartsløsning, så du er ude over de manuelle processer i hverdagen. Men vidste du, at du forholdsvist enkelt kan komme i gang med elektronisk fakturagodkendelse direkte i Dynamics 365?

07. juli 2020

Blog
“Governance” i en BI sammenhæng
Der er brug for solid styring. En styring der kan sikre både drift og udvikling af løsningen på en måde, der i takt med forretningens behov og ønsker, kan give de ”svar” som der efterspørges.

Blog
Data Warehouse – Din virksomheds videns kapital.
BI løsninger skal med visualisering af data kunne besvare spørgsmål. Der er de trivielle spørgsmål såsom ”Hvor meget har vi tjent sidste måned?”, men også lidt mere komplekse spørgsmål såsom ”Hvilke produkter har et vækstpotentiale i relation til markedsudviklingen over det næste år?”

03. juli 2020

Blog
Vi har taget en snak med Jesper om det at drive en formålsdreven virksomhed. Se med her.
Vi driver forretning, med et eneste mål for øje - at gøre vores kunder glade. Men hvordan fungere det i dagligdagen. Hør Jesper tale om vores tilgang til denne, måske lidt utraditionelle måde at drive en virksomhed på.

Blog
Daxiomatic udvider produktporteføljen
1. januar sagde Daxiomatic velkommen til Allen Campbell som Solution Architect og ekspert inden for Dynamics Sales and Marketing og den underliggende Power Platform.

23. januar 2020

Nyt
Positiv særbehandling til alle!
Hos Daxiomatic er der ikke særlige politikker for, hvordan man tackler livet, men det betyder ikke, at virksomheden ikke forholder sig til det. Slet ikke. Faktisk tværtimod.

Blog