Nyheder

Nyheder

Julekalender afsnit 4
Der er som standard mulighed for at tilføje workflow og godkendelse på ændringer i debitor- og kreditorstamdata. 

04. december 2020

Blog
Julekalender afsnit 3
Farvelæg dine miljøer Hvorfor nøjes med at sætte familien i glas og ramme?

02. december 2020

Blog
Julekalender afsnit 2
Grid funktionalitet i D365 Regn den ud, med den nye grid funktionalitet

Blog
Julekalender afsnit 1
Vi går nu ind i julemåneden - Det betyder at vi vælger at give dig 24 rigtig gode råd og tips, til primært din Dynamics365.

01. december 2020

Blog
Sådan skaber du gode test-rutiner
Med Microsofts mange, løbende opdateringer til standard Dynamics 365 skal gode testrutiner være en del af it-afdelingens hverdag. Du kan med fordel automatisere mange af dine testforløb. Bliv klogere på automatiseret test, og hvordan du kommer i gang.

18. november 2020

Blog
Derfor skal du teste din D365 løbende
Løbende opdateringer er nødvendige, hvis du vil have maksimalt udbytte af din Dynamics 365. Læs med her og forstå, hvad opdateringerne betyder for din agilitet og hvorfor du skal teste din løsning løbende.

11. november 2020

Blog
Digitalisering stiller høje krav til ERP-systemer
Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed. 

18. august 2020

Blog
ERP – fra produkt til service
Vi kan ikke længere implementere ERP og forvente, at det kan understøttes med nogle få opdateringer over produktets livscyklus. Med den digitale transformation bliver forandringen kontinuerlig. Nye produkter og services udvikles og opdateres i en flydende proces, hvor forretningsprojekter på tværs af alle afdelinger i en virksomhed forudsætter et højt niveau af samarbejde

Blog
Forkerte data fører til forkerte beslutninger
Hvis ikke der er styr på stamdata, kan de analyser du som virksomhed udarbejder ende med at være helt forkerte. Mange dele af værdikæden afhænger af, at stamdata er rigtig, og derfor er der også kommet større fokus på at have styr på den data. Typisk er det udskiftningen fra et gammelt til et nyt ERP-system der bliver anledning til en oprydning i data.

Blog