Dynamics-ax

Vi cykler med Team Rynkeby

Mod byernes by, Paris

Daxiomatic har nu igennem flere år støttet med et guldsponsorat i Team Rynkeby og sendt en kollega afsted mod byernes by, Paris.
Et sponsorat der i højeste grad giver god mening, når det for os, handler om mennesker og i det her tilfælde, børn med kritiske sygdomme.
Børn har brug for de bedste betingelser, når de bliver ramt af kritisk sygdom. Børn er særligt sårbare og vi vil gerne være med til at hjælpe i kampen mod f.eks. kræftsygdomme hos børn.

AX konsulent
AX konsulent
AX konsulent

Turen mod Paris, på cykel, er en hård tur og derfor starter forberedelserne med træning også meget tidligt. Til tider foregår turen er det i modbydelig modvind, regn og hårde bakker, men når rytterne nærmer sig Paris, danner der sig en helt speciel stemning. Alle sidder og kigger på hinanden, uden nødvendigvis at sige noget til hinanden – men alle ved at det var alle anstrengelserne værd i sidste ende og alle de gule cykelryttere har i fællesskab skabt lidt bedre betingelser hos børnene.

Besøg http://www.team-rynkeby.dk og se hvilket fantastisk arbejde Team Rynkeby laver, for at skabe end bedre hverdag for de kritisk syge børn i Norden.